В березні українські дівчата продемонстрували справжню силу духу та жагу до перемоги та стали віце-чемпіонками на чемпіонаті Європи.

Шлях до Будапешту, де проходила континентальна першість був непростим. Але українки проявили справжню мужність, та попри все вибороли п’ять медалей, дві з яких найвищої гідності.

Асоціація спортивної боротьби завжди преміювала чемпіонів та призерів головних стартів сезону. І надзвичайно приємно, що завдяки постійним партнерам АСБУ компаніям «Лімо» та «Lana Vitta» цю традицію вдалося зберегти навіть в умовах війни.

Президент Асоціації спортивної боротьби Юрій Копитко та Перший віце-Президент, народний депутат Едуард Прощук завітали на тренувальний збір жіночої команди в Карпатах, щоб вручити грошові премії медалісткам чемпіонату Європи та особисто привітати та підтримати дівчат.

“Яким би складним не був зараз час, наші спортсмени повинні тренуватись, адже це їхній фронт, і це їхній вклад у нашу перемогу та розвиток. – написав Юрій Копитко на своїй сторінці у фейсбуці. – Вкотре дякую за постійну підтримку нашій борцівській спільноті, Міністерству молоді та спорту України. А також головному тренеру жіночої збірної Андрію Стаднику, який вже давно став для дівчат справжнім наставником, а не лише тренером.
Такі зустрічі були б неможливі без наших відважних ЗСУ, тому щиро дякуємо нашим захисникам.”

Попереду перед нашими спортсменами чимало викликів, але ми віримо, що спільними зусиллями ми впораємось зі всіма труднощами. Віримо та наближаємо Перемогу разом!