Шановні спортсмени, тренери, прихильники олімпійського руху!

Асоціація спортивної боротьби України щиро вітає Вас зі святом – Міжнародним Олімпійським Днем! Спортивне життя вітчизнянних спортсменів сьогодні затьмарене військовими діями. Підступний ворог знехтував усіма Олімпійськими цінностіми та розпочав війну напередодні Паралімпіади в Пекіні. Світове співтовариство відвернулось від русні та їхніх мельдонієвих чемпіонів. Борцівські чемпіонати та змагання в інших видах спорту тепер відбуваються без представників росії та білорусі. Але всі ми чекаємо на Велику остаточну Перемогу. Тому бажаємо всім адептам Олімпійських цінностей – мирного неба над головою!

Бажаємо Вам щастя, здоров’я, олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог. Віримо, що в Україні та світі ряди прихильників здорового способу життя будуть постійно поповнюватись, сприяючи поширенню олімпійських ідеалів та вихованню гармонійно розвиненого молодого покоління, а наші спортсмени будуть радувати населення України своїми успіхами, звеличуючи та прославляючи нашу країну в світовому співтоваристві.

Сьогодні ми всі маємо привід пишатися досягненнями наших олімпійців. Нашими чемпіонами: Іриною Мерлені, Жаном Беленюком, Ельбрусом Тедеєвим, Вячеславом Олійником. Кожен з них своїм прикладом довів, що працелюбність та наполегливість підкорює всі вершини. Серед українських синів та доньок багато талановитих спортсменів і ми впевнені, що на натупній Олімпіаді в Парижі ми неоднаразово чутимемо гімн України!