Сьогодні президент Асоціації спортивної боротьби України Юрій Копитко та віце-президент АСБУ, народний депутат Едуард Прощук зустрілися зі збірною командою України з греко-римської боротьби. Також до своїх колег по килиму завітав народний депутат Жан Беленюк.

Борці класики зараз перебувають на навчально-тренувальному зборі в Карпатах, на базі в Заросляку. Під час зустрічі були відзначені преміями призери Чемпіонату Європи та тренерський штаб.

Також керівництво АСБУ обговорили з головним тренером збірної Шацьким Володимиром план підготовки до дорослого чемпіонату Світу та потреби збірної при підготовці до головного старту 2022 року.

У партнерстві з Міністерством молоді та спорту, а також Національним Олімпійським Комітетом Асоціація готова до викликів військового часу та докладає всіх зусиль, аби спортсмени мали всі умови для належної підготовки до світових стартів.

Сьогодні на вітчизняних атлетах лежить почесна та відповідальна місія – привертати увагу до війни в Україні. Своїми перемогами на чемпіонатах вона демонструють світу незламність українського народу. “Ми розуміємо, що спортсменам зараз потрібна наша підтримка та допомога, а нам їхні перемоги та здобутки. Тому, працюємо разом для досягнення поставлених завдань” – зазначив Юрій Копитко.