Україна отримала ще дві ліцензії на Олімпійські Ігри в Парижі!

Це стало можливим завдяки маштабній інформаційній кампанії, яку розгорнула Асоціація спортивної боротьби україни разом з Національним Олімпійським Комітетом. З осені минулого року наша команда відстежувала порушення з боку “нейтральних” росіян та білорусів, та намагалась донести до світової спортивної спільноти, що загарбникам та військовим злочинцям не місце на Олімпіаді. Всі докази біли надіслані в Міжнародний Олімпійський комітет, в результаті чого деяких “нейтралів” позбавили права участі на Іграх в Парижі. Завдяки цьому відбувся перерозподіл квот і дві ліцензії отримала жовто-блакитна команда.

Україна отримала путівки до Парижу у жіночій боротьбі в категорії 57 кг та у вазі 97 кг серед чоловіків. Остаточний склад команди на Олімпіаду буде оголошений згодом.

А отже, шість наших борців в серпні вирушать до французської столиці, щоб боротися за найцінніші спортивні нагороди.

Ми вітаємо всю спортивну спільноту України з цією важливою перемогою. Це було не просто, але ми наполегливо працювали і досягли бажаного! Вітаємо особисто Президента Асоціації спортивної боротьби України Юрія Копитко, який завзято боровся, щоб не допустити представників злочинних редимів на свято спорту та миру. Вітаємо наших спортсменів, які щодня тренуються, щоб гідно представити нашу країну на Оліміпаді та привернути увагу світової спільноти до війнив Україні.