Парвіз Насібов здобув другу срібну олімпійську медаль!

Парвіз Насібов почав з перемоги у першій сутичці над чемпіоном світу та Європи Мате Немешом з Сербії. В останні секунди Парвіз зміг змінити хід сутички та переміг з рахунком 3:2.

Наступним суперником українця став призер чемпіонату Азії та Азіатських Ігор Амантур Ісмаїлов з Киргистану. Ще одна напружена сутичка та яскрава перемога українського борця!!! Парвіз виходить до півфіналу Олімпіади в Парижі!

За вихід до фіналу Парвіз Насібов боровся з дворазовим чемпіоном Європи, призером чемпіонату світу титулованим азербайджанцем Хасратом Джафаровим.

Неймовірну жагу до перемоги продемонстрував Парвіз Насібов! На останніх секундах він зрівняв рахунок в півфінальній сутичці та виграв за останньою дією. Дякуємо Парвізу за неймовірну боротьбу, це було легендарно!

Суперником Парвіза по фіналу став чемпіон Азії та чемпіон світу U20 з Ірану. Сутичка була практично рівною, але на жаль Парвіз трішки поступився опоненту. Проте з таким потенціалом Парвіз має всі шанси стати чемпіоном у Лос-Анжелісі в 2028 році.

Вітаємо Парвіза особистих тренерів, тренерський штаб та всю команду Асоціації спортивної боротьби України на чолі з Юірєм Копитко!