Ірина Коляденко віце-чемпіонка Олімпіади!!!

Це вже друга Олімпійська нагорода українки! Ірина пережила окупацію Ірпіня, але знайшла в собі сили продовжити боротьбу та впевнено йшла до цілі. Пишаєось незламністю борчині.

Шлх до фіналу Ірина Коляденко розпочала дуже напруженою сутичкою з суперницею з Монголії. Але перемогла з рахунком 8:7! Програючи в першому періоді, Ірина переломила хід сутички у другому періоді.

В чвертьфіналі Ірина зустрілась чемпіонкою світу та Європи Біляною Дудовою! Перемога з рахунком 7:3.

Безумовно найскладнішою суперницею була віце-чемпіонка Олімпіади, триразова чемпіонка світу та п’ятиразова чемпіонка Азії Айсулу Тінібекова з Киргистану. Ірина поступилася їй на Олімпіаді в Токіо, але цього разу була налаштована виключно на пермогу. Ірина блискуче перемогла з рахунком 9:2.

У фіналі на Ірину чекала призерка чемпіонату світу Сакура Мотокі з Японіі. Цього разу Ірина дещо поступилась японці, але головні нагороди в Ірини ще попереду.

Аплодуємо блискучому результату та вітаємо Ірину, особистих тренерів та тренерський штаб, а також всю команду Асоціації спортивної боротьби України на чолі з Юрієм Копитко.

Висловлюємо глибоку вдячність нашим захисникам за можливість тренуватися та представляти нашу країну на міжнародній арені. Вклоняємось Збройним Силам України!