Виконавчий комітет Асоціації повідомляє, щочергова Конференція Асоціації спортивної боротьби України призначена на 09 травня 2023 р.

Початок конференції о 12-00. Захід відбудеться у м. Львові. Реєстрація делегатів з 11-00 до 11-50.

На порядок денний Конференції винесено питання:

1)      Про затвердження порядку денного чергової Конференції Асоціації.

2)      Про заслуховування звітів керівних органів Асоціації.

3)      Про заслуховування звіту Ревізійної комісії Асоціації.

4)      Про заслуховування звітів головних тренерів.

5)      Про обрання Президента Асоціації.

6)      Про викладення Статуту Асоціації у новій редакції

7)      Про обрання Першого віце-президента та віце-президентів Асоціації.

8)      Про обрання членів Виконавчого комітету Асоціації.

9)      Про обрання Ревізійної комісії Асоціації та інших членів виборних органів Асоціації відповідно до нової редакції Статуту.

10)   Про проведення державної реєстрації змін до відомостей про Асоціацію, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.

11)   Різне.

Відповідно до п.5.16. Статут Асоціації, повні члени, які бажають включити питання до порядку денного чергової Конференції, повинні подати його у письмовій формі до Виконавчого комітету щонайменше за шість тижнів до дати скликання Конференції. Така пропозиція має бути чітко сформульована та містити причини її подання.

З метою повноцінного представництва регіонів (усі області України, АР Крим, м. Севастополь та м. Київ) для участі у черговій Конференції Асоціації, кількість делегатів затверджено у ідентичній кількості від кожного регіону – максимально 3 особи, з яких по одному від кожного виду боротьби.