Українські спортсмени попри війну продовжують працювати та здобувати для країни медалі. Саме на вітчизняних атлетах лежить місія нагадувати світові про Україну та про звитяжну боротьбу українського народу з російськими загарбниками.

Саме про здобутки українських спортсменів йшла мова на звітно-виборчий конференції НОК в Івано-Франківській області. На засідання прибув Президент НОК та міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт.

Перший віце-президент Асоціації спортивної боротьби України, народний депутат Едуард Прощук вручив Вадиму Марковичу подяку від АСБУ за всеторонню підтримку борцівської спільноти.

“Від себе та Академія боротьби Прикарпаття ім.Василя Федоришина дякую Вадиму Гутцайту за підтримку та розвиток спортивної інфраструктури Прикарпаття – написав на своїй сторінці у фейсбук Едуард Петрович. – Хочемо, щоб наші діти отримували якісний спортивний розвиток та головне, щоб жили у мирі.”

В рамках зустрічі спортивні функціонери відвідали Івано-Франківський спортивний ліцей та поговорили про перспективи спортивних закладів.

Приємно, коли спортом опікуються не байдужі люди, котрі вірять в нове покоління та докладають всіх зусиль аби дати нашим дітям всі умови для саморозвитку.