Національна гвардія України одна з перших зустріла ворога на кордонах країни в лютому 2022. Вже 10 років захисники-нацгвардійці разом з усіма захисниками демонструють силу, мужність і відвагу у боротьбі з окупантами. Їхні героїчні вчинки та відданість меті важливі для захисту та збереження територіальної цілісності України.


На сьогодні, частина спортсменів нашої Академії боротьби долучилися до Національної Гвардії України. І наші борці перебуваючи в лавах ЗСУ попри все мають змогу представляти Україну на міжнародній арені.


Для ефективної боротьби з ворогом Асоціація спортивної боротьби України за ініціативи командування НГУ, командира військових підрозділів Західного оперативно-територіального обʼєднання підписали низку меморандумів про співпрацю з організаціями спортивної боротьби у регіонах Західного ОТО. Одна із таких угод була підписана під час візиту полковника Західного оперативно-територіального обʼєднання НГУ Петра Шуляка в Академія боротьби Прикарпаття імені Василя Федоришина. Така співпраця має мету напрацювати дієві розвинені бойові тренувальні програм, з підвищенням кваліфікації кадрів та взаємним обміном досвідом у сфері боротьби та безпеки.


Національна гвардія України щодня показує високий рівень професіоналізму та готовності боротися за свою країну у будь-яких умовах. Нехай ваша служба завжди буде високо оціненою та визнаною! Здоровʼя, сил та перемоги кожному захиснику

З Днем Національної гвардії України!