15 серпня, міський голова Калуша Андрій Найда разом із народним депутатом, першим віце-президентом Асоціації вільної боротьби України Едуардом Прощуком привітали Аліну Філіпович та її тренера Миколу Пукіша.

Аліна Філіпович – яскравий приклад того, як завзятість, талант і наполегливість можуть привести до вершин спорту. Її золотий успіх на європейській арені – це гордість для нашої громади та всієї України. Як знак вдячності за перемогу Андрій Найда вручив борчині сертифікат на суму 7000 гривень, Миколі Миколайовичу – на суму 5000 гривень.

Чемпіонський титул калуська борчиня здобула у ваговій категорії 57 кілограм. Усі 4 сутички із суперницями, серед яких були й ті, що виступали під білим прапором, а також представляли країну, що підтримує ворожу агресію окупанта, стали для Аліни Філіпович переможними.

“Перемога Аліни є важливою для всієї спортивної спільноти. Аліна – справжній приклад для нас, бо ж показує, що завдяки праці та наполегливості можна досягти високих вершин. – каже Едуард Прощук – Надзвичайно пишаємося її успіхом і дякуємо за ту працю та відданість, які вона вклала у тренування та змагання.

Результатом перемоги Аліни стали воля до перемоги і наставництво заслуженого тренера України Миколи Пукіша. Нехай ця перемога Аліни Філіпович стане початком великого шляху до нових титулів та здобутків! Бажаю Аліні здоров’я і нових перемог!

Дякую Богу та ЗСУ, що наші спортсмени мають можливість виборювати перемоги для України.”