Першу медаль сьогодні здобув Армен Аракелян, котрий скористався нагодою, виграв втішну сутичку та переміг у бронзовому фіналі.

Повна сітка Армена ТУТ – 57 kg

Юлія Ткач завоювала золоту медаль. Очікувано, що чемпіонка світу та Європи Юлія Ткач від початку була у фаворитах турніру. Свою першу сутичку з польською борчинею Катариною Мадровською Юлія виграла по балах 10:0. Впевнено перемогла у другій китайську спортсменку На Лу. Не віддала жодного балу давній знайомій Йоханні Маттсон зі Швеції. Сутичка за вихід до фіналу була непростою, адже суперницею Юлі була також дуже досвідчена та титулована спортсменка – двічі чемпіонка Азії та багаторазова призерка всіх можливих азіатських чемпіонатів Aisuluu TYNYBEKOVA.

Фінал в категорії 62 кг став одним з найяскравіших на турнірі. Адже проти однієї чемпіонки світу та Європи вийшла інша. Болгарська борчиня Ясен Тайбе діюча чемпіонка світу та Європи. Проте з перевагою в один бал перемогу здобула Юлія Ткач.

Сітка ЮЛІЇ ТКАЧ – 62 kg

Бронзову нагороду здобула Алла Черкасова.  Вона впевнено пройшла перших двох суперниць, проте їй забракло одного балу аби перемогти в півфіналі призерку чемпіонатів Азії Bakhtigul
BALTANIYAZOVA з Узбекистану. В бронзовому фіналі Алла переконливо перемогла литовську борчиню чемпіонку Нордичного чемпіонату Danute DOMIKAITYTE.

Сітка Алли Черкасової – 68 kg

ВІТАЄМО СПОРТСМЕНІВ ТА ТРЕНЕРСЬКИЙ ШТАБ З УСПІШНИМ ВИСТУПОМ!