Вашій увазі новини борцівського життя за минулий тиждень

Прості історії з Ілоною Прокопевнюк

Чемпіонат Білої Церкви

09 травня  у спортивному залі ДЮСШ «Богатир»  відбувся чемпіонат міста Біла Церква з вільної боротьби серед юнаків та дівчат.

В змаганнях брали участь 88 учасників . Змагалися  команди ДЮСШ «Богатир» і ДЮСШ «Олімп» в двох вікових групах 2007-2008 р.,

2009-2011 р.н.  Чемпіонат проходив у 20 вагових категоріях.

Чемпіони та призери були нагороджені медалями, дипломами та цінними подарунками. За кращу техніку, за волю до перемоги і за кращий кидок нагороджувались кубками з символікою борців.

Дякуємо Малхазу Папіашвілі за партнерство в проведенні чемпіонату міста.

Турнір з класичної боротьби у Полтаві

Кубок Героїв АТО

Всеукраїнський турнір, присвячений памяті Заслуженого тренера України С.І. Коваля

17-19 травня 2019 року у м. Березне відбувся ювілейний, 25-й Всеукраїнський турнір, присвячений памяті Заслуженого тренера України С.І. Коваля. Змагання пройшли на високому рівні, спортсмени показали насичену, яскраву боротьбу. Висловлюємо подяку Віталію Ковалю, Олегу Ковалю, Олександру Данильчуку, Олегу Кравченко, Олегу Сазонову та всім, хто долучився до організації змагань, а також, суддям, борцям і вболівальникам! РЕЗУЛЬТАТИ

KHARKIV OPEN – 2019

15-17 травня 2019 року у місті Харкові пройшов п’ятий Традиційний Всеукраїнський Відкритий турнір з боротьби греко-римської “KHARKIV OPEN – 2019”. Окрім українських команд, у змаганнях взяли участь також борці з Литви, Білорусі, Угорщини. 

У командному заліку місця розділились наступним чином:

  • Перше місце – “ХАРКІВСЬКІ ЛЕВИ” Борцівський клуб.
  • Друге місце – ДЮСШ “МАМІАШВІЛІ” м. Конотоп.
  • Третє місце – СК “АЗОВМАШ” м. Мариуполь.

Робоча зустріч в Мукачево

В Мукачево відбулася зустріч президента федерації греко римської боротьби Олега Юрійовича Сазонова з представниками п’яти областей: Івано- Франківської, Тернопільської, Львівської, Рівенської, Закарпатської. Олег Юрійович виказав підтримку будівництву спортивного комплекса в Тернополі, створенню спортивних інтернатів в Закарпатті. Також на зустрічі прозвучало багато цікавих пропозицій, наприклад про підвищення клаліфіційного рівня тренера-викладача, організацію тренувальних зборів для молодих спеціалістів для підвищення кваліфікації. Президент ФГРБУ готовий підтримувати, допомогати та розвивати боротьбу, що є важливим для кожної області. Окрема подяка Івану Івановичу Кукушкіну за теплий прийом.

Молодші юнаки розпочали підготовку до відповідальних стартів

15 травня в мальовничому закарпатському містечку Берегові розпочинаються навчально-тренувальні збори борців греко-римського стилю серед молодших юнаків до 15 років. Юні борці готуватимуться до Всесвітніх ігор єдиноборств U-15 17-19.06.2019 в столиці Угорщини Будапешті. А також до чемпіонату Європи U-15, який відбудеться 28-30.06.2019 в польському місті Кракові. Учбово-спортивна база “Закарпаття” та тренерсько-педагогічний колектив районної ДЮСШ КОЛОС робитимуть все можливе для плодотворної праці і відпочинку юних спортсменів.

16 травня до юних борців завітали голова федерації греко-римської боротьби України Сазонов Олег Юрійович та Встрєтєнцев Сергій Вікторович – державний тренер, відповідальний за боротьбу в міністерстві молоді та спорту України. Гості були приємно здивовані чудовими умовами для розвитку греко-римської боротьби на УСБ “Закарпаття” і намітили нові перспективи щодо співпраці та проведення в Берегові навчально-тренувальних зборів та змагань різного рівня.
З хлопцями працюють ЗТУ, старший тренер збірної U-15 Олег Эвтушенко та тренер “Школи спорту” Максим Миколенко.
Особолива подяка від ФГРБУ за фінансову допомогу в проведенні зборів меценату, людині небуйдужій до майбутнього українських дітей – Валентину Миколайовичу Манько.

Інтерв’ю Жана Беленюка на телеканалі ZIK

XII Відкритий обласний юнацький турнір з греко-римської боротьби пам’яті Олексія Вакуленка

18 травня у Краматорську, залі “Спринт” ДЮСШ №1 з видів боротьби відбувся традиційний XII Відкритий обласний юнацький турнір з греко-римської боротьби пам’яті Олексія Вакуленка – Майстра спорту міжнародного класу, призера чемпіонату Європи, учасника Олімпійських ігор (2004).

У змаганнях взяли участь близько 60 борців з Краматорська, Слов’янська, Дружківки, Костянтинівки та району, Маріуполя, Волновахи, Вугледару та Володимирівки.

Джерела: http://bohatyr.org.ua