Українці на Кубку Вільнюса

У турнірі Кубок Вільнюса взяли участь борці з Литви, Латвії, Естонії, Білорусі, України та інших країн.У змаганнях взяли участь талановиті, юні борці та борчині 2005 року народження і молодші з багатьох країн світу. Турнір проведений на високому організаційному рівні.

Данило Скільський з Мелітополя боровся 3 зустрічі і всіх достроково виграв з рахунком 10:00. 11-річний спортсмен не віддав жодного балу супернику.

У фіналі мелітополець зустрівся з борцем з Росії і з упевненістю перемігши його, став чемпіоном.

–  Результатом Дані я задоволений, але часу для відпочинку поки немає, оскільки борцівський сезон лише починається і попереду у нас багато роботи, – поділився результатом – тренер борця і батько Ігор Скільський.

– Хотілося б подякувати всім, хто нас підтримував, допомагав, а особливо хлопців – колишніх борців-спортсменів, за надану фінансову допомогу. Пишаємося такою підтримкою і нашим результатом, – подякувала Яна Скільська.

Вихованки тренера Богдана Гулакова з Коростеня також взяли участь у міжнародному турнірі з боротьби вільної під назвою “Кубок Вільнюса 2019”, який 11 травня стартував у Вільнюсі.

У напруженій боротьбі наша Анастасія Содель виборола срібло у ваговій категорії 62 кг. А борчиня Діана Котвіцька у ваговій 35 кг завоювала бронзу.

Щиро вітаємо спортсменів та їх тренера. Бажаємо подальших успіхів!

Чемпіонат Запоріжської області

18-го травня на базі Таврійського агротехнологічного університету пройшов чемпіонат Запорізької області з вільної боротьби серед чоловіків та жінок. Медалі розіграли 10 команд у складі 138-ми спортсменів з Мелітополя, Запоріжжя, Бердянська, Енергодара, Токмака, Чернігівки та інших міст області. Тренери оцінювали рівень підготовки своїх підопічних й проводили відбір найсильніших борців для участі в змаганнях різного рівня

Тренування з батьками

В Херсоні в спортклубі TS Tech відбулась цікава акція – спільне тренування дітей та батьків. Діти провели майстер-клас з боротьби для дорослих. Результатом задоволені всі і юні спортсмени і їх тренери.

Ірина Мерлені знову чемпіонка

Олімпійська чемпіонка з боротьби Ірина Мерлені знову здобула чемпіонський титул на цей раз на конкурсі з пул денс Poleuniverse-2019 Vinnitsia у номінації “exotic pole professionals”. Нагадаємо, що титулована борчиня, після того, як пішла з килима вже перемогла на танцювальному конкурсі “Танці з зірками” і так захопилася танцями, що почала займатися ними професійно. Вітаємо Ірину з черговою перемогою.

«Кубок вовка 2019»

Біля 300 юних борців вільного стилю зібрав «Кубок вовка 2019» у німецькому місті Вольфхаген. Міжнародний турнір у Німеччині став ще однією сходинкою для зростання борців з Покуття, вихованців Снятинської ДЮСШ «Колос»: Максима Корбутяка, Андрія Шокалюка, Юліана Стрипка, Валентина Білашевського, Вадима Танасійчука та Івана Чорногуза. Під керівництвом тренерів Василя Курилюка , Віктора Гаврилка та Романа Борчука хлопці сутичка за сутичкою пробивалися до фінальної частини змагань. Всі шість юнаків хотіли привезти золоті нагороди в Україну. Хлопці старалися , але таке бажання було і у наших суперників. В результаті маємо п‘ять золотих і одну срібну нагороду . Маємо непоганий міжнародний досвід боротьби на європейських килимах.

V Всеукраїнський турнір на призи Армена Варданяна

26 травня 2019 року у Запоріжжі відбувся V Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби на призи ЗМС і ЗТ України Армена Варданяна. Боротьба проходила в 10 вагових категоріях по круговій системі-кожен з кожним, тому переможцями турніру стали, реально найсильніші борці. У розпал Змагань, учасників і глядачів свята чекав черговий, обіцяний сюрприз. На центральний килим вийшли не юнаки 12 – 14 років, але «мужі» в Олімпійських трико і борцовках. Це були ЗМСУ АрменВарданян і член збірної команди України МСУ Геворг Арзуманян. “Майстер-клас” у виконання Армена і його спаринг-партнера, а потім «Селфі» з усіма бажаючими були однією з «фішок» свята. Сутички були різними за напруженням, красою і емоціями учасників і глядачів.

Переможці та призери турніру були нагороджені чудовими призами та медалями, футболками з фотографією Армена Варданяна та призами Запорізького відділення НОК України.

Кубок Тячева

25-26 травня у Тячеві (Арена Тячів) відбувся турнір з греко-римської боротьби «Кубок Тячева».  У турнірі взяли участь близько 220 спортсменів: команди  з Угорщини, Румунії, Молдови, Словаччини та збірна України U-15.

Джерела: http://sportzt.com