День другий

Другого дня українки знову продемонстрували прекрасну боротьбу.

Анастасія Лавренчук (65 кг) продемонструвала чудову боротьбу  і виграла на туше в чвертьфіналі та в півфіналі. Завтра Настя боротиметься за чемпіонський титул.

Аліна Акобія (57 кг) також виграла перші дві сутички на туше. І впевнено перемогла в півфіналі здобувши собі квиток до європейського фіналу.

У вазі 62 кг блискучу боротьбу продемонструвала Катерина Зелених, котра невимушено вигравала всіх своїх суперниць по балам. Проте в півфіналі Катерина трішки поступилась і тому завтра буде боротися за бронзу.

В категорії 72 кг до бронзового фіналі вийшла Анастасія Альпєєва.

Впевнено розпочала Тетяна Профатілова у вазі 53 кг, але поступилась в чвертьфіналі потужній турецькій борчині. Шанс на медаль не втрачений – завтра Тетяну чекає втішна сутичка.

Вашій увазі проміжні результати другого дня

53 кг

57 кг

62 кг

65 кг

72 кг

Стежимо за подіями на сайті UWW

День перший

Сьогодні в іспанському місті Понтеведра розпочались змагання серед юніорок.

Наші дівчата стартували блискуче – свої перші сутички на туше виграли Вероніка Рябоволова (59 кг) та Романа Вовчак (76 кг), а Марія Винник (50 кг) достроково закінчила сутичку з перевагою по балах.

В загальному підсумку за бронзові медалі завтра будуть боротися Марія Винник (50 кг) та Христина Малявка (68 кг), а Вероніка Рябоволова, Соломія Винник (55 кг) та Романа Вовчак матимуть шанс на втіху.

Вашій увазі проміжні результати з жіночої боротьби

50 kg

55 kg

68 kg

76 kg

59 kg