Українська представниця жіночої боротьби Юлія Хавалджи-Благиня після виходу в фінал Європейських ігор поділилася емоціями і пообіцяла завтра виграти золоту нагороду.

“Я тільки після декрету і у мене величезне бажання перемагати. Правду кажуть, що Олімпійські ігри і Європейські ігри – це свято, і я відчуваю себе як на святі. Відчуваю зараз безмежну любов до спорту.

Я дуже хочу виграти, у мене вдома величезна група підтримки, рідні, друзі та завдяки цій підтримці мені вдалося вийти у фінал. Спасибі всім, що вірили в мене.

Перші сутички сьогодні були з не дуже сильними суперницями, а ось в півфіналі росіянка – чинна чемпіонка Європи, сильна спортсменка.

Напочатку складалося не в мою користь. Так як у другому періоді, я повинна була боротися з самого початку. Є техніка, тактика, а є моральна підготовка, яка не менш важлива. Спочатку мені не вистачило змагальної практики через перерву, пов’язану з декретом. У другому періоді включилася і зробила те, що потрібно було.

Дай Бог, завтра, в фіналі, все вийде. У фіналі будуть дві матусі, адже шведка Маттсон теж з декрету вийшла. Що можу сказати про суперницю? Я у неї вигравала (посміхається). Потрібна золота медаль “, – сказала Юлія.

Джерело: Віталій Володько з Мінська. iSport.ua

https://www.youtube.com/watch?v=klmcOu-6j7Y