Юлія Ткач не однаразово доводила, що вона одна з найсильніших борчинь планети.

Ось і цього разу Юля стала чемпіонкою у вазі 62 кг!

Дуже напружена півфінальна сутичка була у Юлії Ткач. По накалу вона більше нагадувала фінальну, адже її суперницею була чинна чемпіонка Європи та чемпіонка світу Ясін Тайбе. 11:8 на користь Юлії.

Не зважаючи, на те, що у фіналі Юлю чекала досвідчена спортсменка з Азербайджану – Юля не залишила їй шансів і впевнено перемогла!

WW – 62 kg – результати

Вітаємо спортсменку та тренерський штаб!

Борчиня, завдяки якій сьогодні в мінському Палаці спорту пролунав гімн України, розклала власний виступ по поличках, не шкодуючи й критики на свою адресу пише НОК України.

«Взагалі задоволена, адже я перемогла. Але, безперечно, були й помилки і є над чим працювати. Помилки тактичного характеру: десь перестояла, невчасно зробила атаку… будемо працювати, я розумію, де схибила. Проте, коли виходиш на килим, з хвилюванням важко впоратися. Напевно, у цьому вся суть спорту – проявляти себе в миті емоційного напруження, що не завжди вдається. Але помилки нас вчать, змушують рухатися далі, удосконалюватися. Адже й суперники теж не стоять на місці.»

Насамкінець спортсменка поділилася своїм борцівським кредо: «боротися, витрачаючи якомога менше зусиль і якомога ефективніше».