Вчора у м. Одеса в готелі «Атлантіс» завершили планову четверту зустріч президента Федерації греко-римської боротьби України Олега Сазонова з регіональними керівниками федерацій та ведучими тренерами України з боротьби греко-римської. Дякуємо, що на запрошення до нас на зустріч завітала начальник управління молоді та спорту Одеської обласної держадміністрії Колчак Валентина Андріївна.

Фактично інспекція областей з боротьби греко-римської доводить, що питань загалом зібралось не мало, а це не тільки допомога регіонам обладнанням, але й багато більш глибоких проблем в нашому виді спорту.

Дякуємо Жану Беленюку, який в тісному контакті відчув, що дійсно хвилює робочих тренерів та керівників федерацій та до чого системно потрібно підійти в реформі спортивної галузі.

Питання Миколаївського палацу спорту Жан Венсанович взяв під свій особистий контроль і разом вже з минулим керівником закладу Михайлом Олеговичем Ніколаєвим будуть зустрічатись з керівниками нового міністерства освіти, адже вже осінь і часу майже немає.

Питання, які задали Олегу Сазонову одеські «класики» теж будуть взяті до уваги, нагальні проблеми, які прозвучали на засіданні вже опрацьовуються Федерацією та Міністерством молоді та спорту.

Від імені президента Федеріції греко-римської боротьби України Олега Сазонова, народного депутата України Жана Беленюка дякуємо за теплий гостинний прийом президенту Одеської федерації греко-римської боротьби Алманову Руслану Отарійовичу! Дійсно відї’зжаємо з теплотою в серці з південної столиці, відчувається підтримка та професіоналізм тренерів греко-римської боротьби України! До зустрічі вже в оновлених та нових залах боротьби!

Сергій Встрєтєнцев