Вашій увазі проміжні результати української збірної на чемпіонаті світу U23, що зараз проходить в Будапешті

31 жовтня

Аліна Акобія вийшла в фінал чемпіонату світу U23 у вазі 57 кг. ЇЇ суперницею в боротьбі за золото буде Сає Нано з Японії. Ілона Прокопевнюк (62 кг) показала в півфіналі прекрасну боротьбу, але завтра вона буде боротися за бронзу. Шанс на втіху має Ірина Коляденко. Успіхів нашим дівчатам!

30 жовтня

Сьогодні одразу дві борчині вийшли в бронзовий фінал. Завтра за бронзу будуть боротися Марія Винник та Христина-Зоряна Демко. Також Ангеліна Лисак та Аліна Рудницько-Левицька мали шанс на втіху та скористались ним і вийшли до малого фіналу!

Вболіваємо за наших дівчат!

29 жовтня

61 кг

У вазі 61 кг шанс на втіху має Валентин Блясецький. 

92 кг

Також втішна сутичка завтра чекає на Василя Сову.

28 жовтня

70 кг

До бронзового фіналу вийшов Олексій Борута. В першому колі він по балам виграв в польського борця 12:2. Показав відмінну боротьбу в чвертьфіналі, перемігши з великою перевагою борця з Казахастану. Але в півфіналі трішки поступився грузину, таким чином отримавши завра можливість виступати в малому фіналі.

97 кг.

Данило Стасюк переміг в першій зустрічі борця з Туреччини, в чвертьфіналі здолав противника з Індії. На жаль у півфіналі Данилові не вдалося перемогти і завтра він буде бортися за бронзу.

65 кг

У вазі 65 кг шансом на втіху  скористався Ігор Никифорук і буде боротися за бронзу!

ВІДЕО ТА РЕЗУЛЬТАТИ