Сьогодні в стінах Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного Асоціація Вільної боротьби України спільно з жіночою збірною та «Sport&Business площадка» презентували вже традиційний борцівський календар на 2020 рік.

Цього року героїнями календаря стали не лише учасниці збірної, а й зовсім юні борчині з кожної області України. Спортсменки з 24 областей, з Криму та з Києва зібралися на фотосесію з чемпіонками з Національної збірної України.

Всі, хто сьогодні прийшов на Кубок України першими змогли побачити результат праці великої команди, яка втілювала в життя цей проект.

Точка продажу каледарів розташована прямо при вході в зал, де проходять змагання і в четвер та п`ятницю ви маєте можливість одними з перших придбати нові яскраві спортивні. Це не лише чудовий подарунок для друзів, але й соціальний проект, адже всі кошти від продажу календарів будуть спрямовані на благодійність. Також ви можете замовити календар написавши нам на asbuwrestling@gmail.com або через соцмережі Асоціації вільної боротьби.