Сьогодні День народження Майстра спорту СРСР з класичної боротьби, вихованця динамівської школи, президента АСБУ, засновника Ліги кращих борців України (WPL), мудрого чоловіка, надійного друга, вмілого організатора, талановитого керівника, щедрого мецената – Олега Кравченка!

Олег Миколайович, з командою однодумців, докладає неймовірних зусиль для розвитку спортивної боротьби в Україні. Наш Президент має унікальний дар об‘єднувати довкола себе різних за характером, темпераментом, інтересами, поглядами людей. Ще одна безцінна чеснота Олега Кравченка – вміння знаходити компроміс! Він старається вислухати кожного і зробити так, як буде краще для всіх. Завжди намагається допомогти, коли до нього звертаються з проблемами. Нашого Президента, насамперед, хвилює результат спільної справи!

Він не думає про власні амбіції чи особисті інтереси, пріоритетом для нього і найбільшою радістю є можливість допомагати іншим! В буде-якій ситуації, перш ніж прийняти стратегічне рішення, він робить все можливе, щоб було тільки краще – спортсменам, тренерам, боротьбі.
Дорогий Олеже Миколайовичу, ми добре розуміємо, наскільки непросто, виснажливо, при Вашій завантаженості, вміти вирішувати болючі питання, виступати дипломатом і миротворцем! Ви вмієте знаходити вихід в самих безнадійних ситаціях! Ви справжній борець!

Від всіх борців, тренерів, друзів, рідних, вболівальників, ми щиро дякуємо Вам за все що ви робите для боротьби! За Вашу батьківську любов до людей!

Ми бажаємо Вам Божого благословення, міцного здоров‘я, Вам і Вашим рідним, терпіння, наснаги, успіхів в усіх справах і перемог! В бізнесі, житті, боротьбі!