Заключний день чемпіонату Європи в Римі став не менш успішним ніж вчорашній. Сьогодні дівчата здобули золото, срібло та дві бронзові нагороди! Українки стали другими в командному заліку – чудовий результат для молодої команди! Вітаємо Володимира Євонова, дівча та весь тренерський штаб!

57 кг

До фіналу вийшла Аліна Акобія. Варто зазначити, що маючи за суперниць італійку та шведку у кваліфікації та чвертьфіналі Аліна не віддала суперницям жодного балу! В півфіналі Аліна також впевнено здолала російську борчиню та вийшла до фіналу.

У фіналі Аліна зустрілася з  чемпіонкою Європи 2017 року, багаторазовою чемпіонкою Нордичного чемпіонату та чемпіонкою світу U23 Грейс Якоб Булен з Норвегії. Таким чином Аліна здобула титул віце-чемпіонки Європи!

62 кг

Юлія Ткач від самого початку домінувала в своїй ваговій категорії. Вона впевнено пройшла спортсменок з Білорусі та Азербайджану.

У фіналі Юлю зустрілась з дуже титулованою росіянкою Інною Тражуковою, що є діючою чемпіонкою світу у вазі 65 кг, а також є багаторазовою призеркою чемпіонату Європи. Чудова боротьба і Юлія втретє стала чемпіонкою Європи!!!

65 кг

Ірина Коляденко скористалась шансом на втіху, і блискуче перемогла румунську борчиню в малому фіналі. Вітаємо з бронзою!

72 кг

Аліна Бережна вийшла до бронзового фіналу і завоювала медаль!

 

Вітаємо дівчат та тренерський штаб з черговим чудовим виступом на європейській арені!