Ми зібрали для вас останні борцівські новини з усієї країни.

Жан Беленюк – герой спортивного року

Історії українських спортсменок у метро

Організатори проєкту хочуть привернути увагу до сучасних національних героїв. Подивитися разом з Сьогодні на свою власну історії до підземки спустилася олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені.

 

Щирецький килим

7 березня  у смт. Щирець, в приміщенні ЗОШ №1      відбувся ХІІ-й  дитячо – юнацький турнір з вільної боротьби «Щирецький килим» . Вже шомтий  рік поспіль ці змагання присвячені пам’яті Героїв Небесної Сотні та захисників України.

Ініціатором проведення турніру став тренер-викладач СДЮШОР «Спартаківець» Степан Ткачишин(головний суддя змагань).

До організації змагань долучилися:   спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву  «Спартаківець» ,   Щирецька селищна об’єднана  територіальна громада ; ГО «Вектор розвитку єдиноборств», Львівська обласна організація ФСТ «Спартак».

Змагання пройшли в трьох  вікових групах серед юнаків  2007-2008рр.н.; 2009-2010рр.н. та дівчат 2009-2010рр.н у яких взяли участь 170 спортсменів з Львівської ,  Закарпатської , Івано – Франківської,  Тернопільської областей .

Переможці та призери змагань 07.03.2020

Команди учасники змаган: СДЮШОР «Спартаківець» відділення м. Львів, м. Рава – Руська, м. Комарно, м. Соснівка, м.Дрогобич, смт. Магерів ;  м. Львів ДЮСШ «Енергетик», м. Червоноград,  м. Львів ДЮСШ № 7; м. Львів, ГО  «Р.І.А. Спорт»; м. Львів КДЮСШ «Атлет», СОК «Лідер Львів»; Трускавець ДЮСК «Спортовець»; с. Підгірці СК «Темп» , м. Львів СК «Бастіон», м. Виноградів ДЮСШ, м. Калуш, м. Теребовля

Змагання пройшли на високому  організаційному рівні, було багато батьків які емоційно вболівали за своїх дітей. Можна було побачити і радість від перемог і плач переможених від прикрої поразки. Спортивне свято в смт. Щирець вдалось на славу.

Чемпіонат Івано-Франківська

У Калуші відбувся Чемпіонат Івано-Франківської області з вільної боротьби серед кадетів. Це третій турнір такого рівня, який проводили у дитячо-юнацькій школі «Сокіл».

Чемпіонат Львівської області

У Львові відбувся чемпіонат області із вільної боротьби серед кадетів і юніорів. Своє право на перемогу заявляли близько сотні атлетів.

Фінали турніру в Кам`янець-Поділському

ІІ Відкритий Всеукраїнський турінір з вільної боротьби серед юнаків 2004-2006, 2007-2009 р.н. на призи міського голови М. Є. Сімашкевича. 01 02 2020 Фінал мат А . В турнірі прийняло участь близько 400 спортсменів, а також команди з Білорусії, Словаччини, Молдови.