Сьогодні світ відзначає Олімпійський День!

Це спортивне свято засновано в честь найважливішої події в історії світового спорту – відродження сучасного олімпійського руху. 23 червня 1894 року в Парижі було прийнято рішення провести Перші Олімпійські ігри сучасності, відтворивши тим самим традицію давньогрецьких Олімпіад. Згідно олімпійської хартії, Ігри повинні об’єднувати спортсменів всіх країн в чесних і рівноправних змаганнях. По відношенню до країн і учасникам не допускається ніякої дискримінації за расовими, релігійними або політичними мотивами.

Наша країна завжди була активним учасником олімпійського руху і внесла величезний внесок в його розвиток. Вітчизняні спортсмени завжди гідно захищають жовто-синій прапор.

Асоціація спортивної боротьби вітає всю велику олімпійську родину на чолі з президентом Олімпійського комітету Сергієм Бубкою, всіх спортсменів – борців та представників інших видів спорту, всіх тренерів, котрі виховують майбутнє українського спорту, а також всіх наших друзів та партнерів ТМ “Лімо” та компанію Glusco, які весь час активно підтримують борців на шляху до Олімпійських медалей.

Всі разом ми витримаємо всі випробовування та досягнемо найвищої мети! Вперед до перемог!