Сьогодні на Олімпійській базі Конча-Заспа остаточно визначився склад чоловічої збірної.

«Сьогодні в нас відбулись контрольні сутички. Ми відтворили змагальний день, зранку боротьба і ввечері фінальні сутички, таким чином кожен спортсмен відборовся по чотири сутички. – розповів наставник збірної Григорій ДанькоВ зв`язку з тим, що Адлан Батаєв не зможе прийняти участь у змаганнях, нам довелось провести ще одну прикидку у вазі 74 кг. Змагались чемпіон України у віковій категорії U23 Денис Павлов та чемпіон України серед юніорів Олександр Вишняк. Переміг більш досвідчений Денис Павлов.

Сьогодні я готовий назвати остаточний склад, але хотів би додати, що на екстрений випадок в нас є не лише другий склад, але навіть третій склад у всіх вагових категоріях. Зараз дуже мінливий час і весь час щось змінюється, тому ми готові до заміни в будь-яку хвилину. Всі хлопці перебувають в повній готовності, також наполегливо тренуються і в разі потреби будуть готові змагатись за медалі. За два дні до виїду ми зробимо тестування всім членам команди і в разі необхідності, якщо хтось не дай Боже захворіє ми візьмемо другого номера

«Зараз в Міністерстві молоді та спорту складна ситуація, тому кошти на ці змагання нам повернуть в новому бюджетному році. Завдяки керівництву Асоціації вільної боротьби, президенту Юрію Копитко, віце-президенту Едуарду Прощуку та почесному президенту Петро Белзу та нашим постійним спонсорам ТМ «Лімо» та Glusco кошти на поїздку до Белграду були знайдені і ми не турбуючись про фінансові аспекти могли планомірно готуватись до Кубку світу. – каже Григорій Володимирович. – Ми дуже вдячні міністерству, що в такий скрутний час в нас все ж таки є навчально-тренувальні збори.

Крім того АВБУ оплачує тестування всіх спортсменів, до нас в Конча-Заспу приїде окрема бригада, яка зробить тестування. Також вже в понеділок ми отримаємо нове екіпірування, якісні костюми від бренду Jaco. Тому в нас все добре і команда налаштована оптимістично.»

Склад команди

57 кг – Андрій Яценко

61 кг – Володимир Буруков

65 кг – Гор Оганесян

70 кг – Ігор Никифорук

74 кг – Денис Павлов

79 кг – Василь Михайлов

86 кг – Мраз Джафарян

92 кг – Василь Сова

97 кг – Валерій Андрійцев

125 кг – Олександр Хоцянівський