Невдовзі Новий рік і час підводити підсумки спортивного року.
Раді запросити вас на Церемонію вшанування чемпіонів та призерів дорослого чемпіонату світу та чемпіонатів Європи та світу U23 з трьох видів боротьби . Захід відбудеться 11 грудня в Champion Hall, Конгресно-виставковий центр “Парковий”, Паркова дорога, 16а 3й поверх, Київ. Початок о 17:00.


Вже вдруге цього року Асоціація спортивної боротьби України влаштовує урочисте нагородження вітчизняних борців за найкращі досягнення на міжнародній арені. Восени наші спортсмени успішно виступили на чемпіонаті світу в Норвегії. Бронзові нагороди дорослого чемпіонату світу здобули Олександра Хоменець, Магомед Закарієв та Ленур Тіміров. Цього року наші борчині здобули сім медалей (три з яких золоті) на чемпіонаті світу серед спортсменів до 23 років та посіли перше місце в командному заліку! Борці вільники принесли країні золото та срібло. На чемпіонаті Європи U23 вільники завоювали золото та дві бронзи, дівчата – чотири золоті медалі, срібло та три бронзи, класики здобули дві срібні медалі та бронзу.


Будемо раді бачити вас серед гостей нашого заходу. Свою участь вже підтвердили Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт та Олімпійський чемпіон та народний депутат Жан Беленюк.