Світле свято Христового Воскресіння цього року співпало для українців з темною датою – два місяці на наших землях точиться страшна війна. 24 лютого в наш дім прийшов споконвічний ворог, російська орда. Два місяці наша армія захищає наші домівки, а волонтери цілодобово підтримують всіх хто потрберує допомоги. Всі громадяни нашої країни згуртувались та проявляють найкращі риси притаманні справжнім християнам.  Боротьба добра і зла триває, скільки існує людство. І перемога завжди на боці правди. Сьогодні кожен віруючий куштуючи святого хліба просить про мир для України.

В День святого Воскресіння хочеться побажати усім українцям миру, добра, здоров’я та процвітання. Нехай Божа благодать наповнить наші домівки затишком, теплом, щастям та благополуччям. Даруйте один одному увагу і турботу, любов і вірність. Нехай кожен ваш вчинок і дія будуть праведними, нехай ви і ваші близькі живуть тільки у згоді з Богом і з самим собою!

Просимо Божого захисту для наших сміливих воїнів. Просимо миру для наших дітей. Віримо, що сьогодні наші молитви будуть почуті.

Христос Воскрес!