Обравши шлях незалежного розвитку, Україна 28 червня 1996 року закріпила це у своєму Основному Законі, який став фундаментом для розбудови нашої соборності й утвердження демократії.


Сьогодні українцям доводиться кров’ю захищати свою суверенність та право жити в цивілізованій країні. Російська орда продовжує існувати за варварськими звичаями і верховенство права та закону для них нестерпне. Вони несуть вогонь та руйнування не лише мирним українським містам, а й самій ідеї Незалежної Європейської України. Але їхні спроби приречені на поразку. З кожним днем Вітчизняної війни українці стають сильнішими та ведуть за собою цілий світ.


Чотири місяці українці демонструють небачену мужність та героїчно захищають свою землю. Жовто-блакитний прапор став символом незламності та справжнього патріотизму. Попри війну ми здобули право в майбутньому приєднатися до великої Європейської родини, від якої Україну відірвала московія.


Україна – сьогодні не лише географічний центр Європи, а й центр всього західного світу та головний фортпост західних цінностей. Ми пишаємось нашою Конституцею, адже наші законодавчі традиції беруть початок ще від Конституції Пилипа Орлика 1710 року! Автор першої європейської Конституції – ще у XVIII столітті мріяв звільнити Україну «від московського рабства і тиранії». Прийшов час виконати заповіт наших предків.


Основні цінності Конституції України – людина, її життя і здоров’я, честь та гідность, недоторканность і безпека. Тому ми неодмінно Переможемо загарбників, які живуть та помирають рабами.


З Днем Конституції, Українці!