Вашій увазі результати турніру у Мелітополі

6 червня в мелітопольській ДЮСШ № 3 відбулося урочисте відкриття XV відкритого Всеукраїнського турніру з вільної боротьби «Кубок Мелітополя».

Турнір організований управлінням молоді та спорту Мелітопольської міськради, міською федерацією вільної боротьби за підтримки мера міста Сергія Мінько. Генеральним спонсором змагань вже восьмий рік поспіль є Група Компаній «Мелітопольська Черешня», повідомляється на офіційному сайті міськради.

У «Кубку Мелітополя» взяли участь борці з 18 областей України, міста Києва, а також гості з Білорусі та Молдови. Серед них 50 майстрів спорту України, 6 майстрів спорту України міжнародного класу та один заслужений майстер спорту України.

Під час урочистого відкриття змагань команди вийшли на побудову.

Їх прийшли підтримати депутат Запорізької облради, заступник мелітопольського міського голови Іван Федоров, начальник управління молоді, фізичної культури і спорту Запорізької ОДА Наталія Власова, начальник міського управління молоді та спорту Андрій Жорняк, державний тренер збірної команди України з вільної боротьби Міністерства молоді та спорту України Едуард Носадчий і директор Запорізької обласної школи вищої спортивної майстерності Олексій Гацула.

Іван Федоров від імені міського голови привітав учасників і гостей змагань. Він зазначив, що за 15 років турнір став доброю традицією для міста, шанованою і бажаною для багатьох спортсменів.

– Щороку до нас приїжджають спортсмени з усієї країни. Родзинкою турніру є те, що в ньому беруть участь представниці прекрасної статі. У найближчі дні ми побачимо велику кількість захоплюючих змагань, – сказав Іван Федоров.

Він подякував організаторам змагань, суддівську колегію за чесність і справедливість, а спортсменам побажав перемоги.

Джерело: http://ria-m.tv