Національна збірна України серед чоловіків зараз перебуває в Заросляку, де на карпатських схилах проходить навчально-тренувальний збір.

Саме в Карпатах відбулось офіційне представлення нового тренерського корпусу членам збірної. В 2019-му році тренування розпочались під керівництвом нового очільника Григорія Данько, а також старших тренерів Михайла Харачури, Валентина Русанова та Анатолія Поламарьова. Також на килимі допомагали й інші тренери – Василь Федоришин, Гурам Мчедлідзе, Олександр Назаров та Юрій Леденьов.

Головний тренер ознайомив вільників з планом роботи на цей рік та озвучив пріоритетні для спортсменів змагання. Перший серйозний старт чекає наших парубків 26 лютого у Болгарії – турнір Дан Колов та Нікола Петров стане одним з етапів відбору до чемпіонату Європи, що відбудеться в Бухаресті на початку квітня.

Тренування відбуваються за планом, збірники з усією відповідальністю готуються до міжнародних стартів. Завдяки Асоціації спортивної боротьби було організовано додаткове харчування для збірної команди.

На перший в цьому році збір завітало керівництво Асоціації спортивної боротьби України. Поспілкуватися з хлопцями та побажати їм натхнення та успіхів в новому році приїхали перший віце-президент Юрій Копитко та віце-президент Едуард Прощук. З нагоди початку нового спортивного сезону у вихідний день для спортсменів та тренерів був організований урочистий обід, де в невимушеній атмосфері члени збірної могли обсудити плани на наступний рік, поділитися своїми сподіваннями з керівництвом.

http://ukrwrestling.com.ua/index.php/fotohalereia/