Тринадцять медалей здобули вітчизняні борці на чемпіонаті Європи U23 у Сербії. Дві бронзові медалі на рахунку борців-класиків: Артура Політаєва та Владлена Козлюка . Чотири нагороди здобули борці вільного стилю – Андрій Яценко став чемпіоном, Юрій Ідзінський та Василь Сова – віце-чемпіони, а Адлан Батаєв – бронзовий призер. Найбільше медалей завоювали наші дівчата: Ілона Прокопевнюк та Оксана Лівач – золото, Ангеліна Лисак, Христина Береза та  Аліна Акобія завоювали срібло, Аліна Рудницька та Єлізавета Тіскарьова – принесли команді бронзу.

Жіноча команда посіла друге загальнокомандне місце, а борці-вільники стали третіми в загальному заліку, а представники греко-римської боротьби – п’яті.

Асоціація спортивної боротьби України та всі прихильники нашого виду спорту  висловлюють подяку борцям та тренерам, які гідно захищали честь країни на міжнародній арені. Ваша праця дала відмінні результати і ми сподіваємось, що наші національні команди і надалі будуть залишатися кращими серед кращих.

Також висловлюємо подяку міністру Ігорю Олександровичу Жданову та Міністерству молоді та спорту, яке завжди підтримує борців на килимі та поза ним.

Відмінною підготовкою команди завдячують професійному тренерському штабу, особистим тренерам  та керівництву Асоціації спортивної боротьби: президенту Олегу Кравченко, першому віце-президенту Юрію Копитко та віце-президенту Едуарду Прощуку, котрі докладають усіх зусиль, аби створити максимально комфортні побутові та психологічні умови для тренувань спортсменів. Також за фасадом яскравих перемог стоїть щоденна праця всіх функціонерів Асоціації спортивної боротьби.

Успіх на чемпіонаті Європи наша спільна перемога – разом ми досягнемо найвищої мети. Зараз, напередодні Олімпіади, як ніколи важливо консолідуватися та працювати на результат!