Чемпіонат спортивного ліцею

15 березня у Білій Церкві відбувся відкритий чемпіонат спортивного ліцею з вільної боротьби. Участь приймали 120 юних спортсменів та 10 команд.

Турнір-меморіал Ігоря Первачука

8-10 березня  у приміщенні легкоатлетичного манежу СКА ум.Львові проходив традиційний міжнародний юнацький турнір з вільної боротьби пам’яті МСМК ,чемпіона світу і Європи серед юніорів Ігоря Первачука. Змагання проводились серед юнаків та дівча 2004-2006рр.н. та юніорів 1999-2002рр.н.  в загалом прийняло участь 440 спортсменів з 16 областей України а саме: Донецької, Одеської, Херсонської, Миколаївської, Полтавської, Київської, Волинської , Житомирської, Хмельницької, Рівненської, Івано-Франківської, Закарпатської, Тернопільської, Чернівецької, Львівської, Запорізької, м. Києва та закордонні команди з Італії, Франції, Румунії, Чехії, Вірменії, Словаччини, Польщі, Молдови.

Учасників змагань привітали  голова відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський , спеціаліст  відділу фізичної культури та спорту департаменту гуманітарної політики ЛМР Сергій Гонтюк, директор КЗ ЛОР ЛУФК Степан Родак, голова ЛОО ФСТ «Спартак» Віктор Первачук .

Організатором змагань виступили: Львівська обласна асоціація спортивної боротьби України та Львівська обласна організація ФСТ «Спартак» за підтримки управління молоді та спорту ДГП ЛМР, управління фізичної культури та спорту ЛОДА, відділення Національного олімпійського комітету України у львівській обл., Компанія «ЛІМО», Вірменська діаспора м. Львова.

Борцівське свято пройшло організовано,на високому рівні. Борці продемонстрували хорошу техніку, волю до перемоги та отримали борцівський досвід.

Результати турніру Первачука

Чемпіонат Тернопільської області

Відбувся Чемпіонат Тернопільщини з вільної боротьби серед борців 18-20 років. За результатами визначились спортсмени, які у складі збірної 25-28 березня в Харкові представлятимуть Тернопільську область на Чемпіонаті України U-20, серед юніорів та юніорок 1999-2001р.н.

Турнір у Трускавці

16-17 березня в Трускавці змагались змагались юнаки-вільники. Вашій увазі невеличке відео з турніру

https://www.youtube.com/watch?v=StwkvY5kn4U