Турнір Гринчука

У Борщеві Тернопільської області відбувся перший всеукраїнський турнір з вільної боротьби пам’яті відомого тренера-викладача Олександра Гринчука. 
У змаганнях беруть участь молодші юнаки 2005−2012 р.н., юнаки 2002-2004 р.н., юніори 2001−2003 р.н. та дівчата 2004 р.н. та молодші з усієї України, а також іноземці (Румунія, Молдова, Білорусія, Азербайжан) – всього 27 команд, 270 учасників.

Організаторами турніру виступає громадська організація “Рідна Борщівщина”.
Голова обласної ради Віктор Овчарук взяв участь у церемонії відкриття змагань.
Звертаючись до присутніх, очільник області сказав: «На жаль, цієї вагомої особистості, людини, котра велику частину свого життєвого шляху наполегливо і плідно виховувала юних борців, була визначним тренером з вільної боротьби, – Олександра Гринчука вже немає з нами. Відтак проведення нинішнього турніру покликане віддати данину пам’яті цьому умілому та людяному тренеру, талановитому спортсмену.

Юні борці! Нинішні ваші перемоги стануть найбільшою подякою тренерам за їх майстерність та спортивний талант. Бажаю вам вдалих змагань та достойних перемог, а глядачам – чудових вражень. А ще ніколи не забувайте своїх тренерів, цінуйте отримані знання та спортивний досвід».

Міжнародний Турнір Dumitru Pirvulescu & Vasile

5 травня в Бухаресті закінчився юніорський турнір зі спортивної боротьби!
Нагадаємо, у борців вільного стилю відзначилися:
57кг. – Каміль Керімов (срібло);
61кг. – Андрій Джелеп (срібло);
65кг. – Ерік Арушанян (срібло);
65кг. – Ігор Никифорук (бронза);
Юрій Ідзінський (125).
У класиків:
63кг. – Дмитро Мірошник (срібло),
77кг. – Дмитро Васецький – чемпіон!
82 кг. – Віталій Андрійович «бронза»;
87кг. – Давид Шадт «бронза».
В командному заліку юніорська команда греко-римлян стала третьою, поступившись грузинам і туркам. А вільники посіли четверте місце.

Кубок Токмака

У Токмаку пройшов 18 традиційний турнір «Кубок Токмака» присвячений дню победи.В якому взяли участь 37 команд з Київської, Харківської, Полтавської, Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Херсонської та Миколаївської та Одеської областей, в загальній кількості 340 учасників.

 

Поліський килим

03-04 травня 2019 в м. Олевськ проходив Всеукраїнський традиційний турнір з вільної боротьби “Поліський килим” на призи Олімпійського чемпіона Ельбруса Тадеєва.

Турнір присвячений Дню Перемоги

03-04 травня 2019 р. у м. Вугледар пройшов XIV Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед юнаків 2006-07, 08, 2009-10 р. н. присвячений Дню Перемоги та пам’яті тренера Панасюка А. М. У змаганнях взяло участь близько 100 юних борців команд міст Донецької області.

ОРЛЯТКО-2019

4-5 травня 2019 р. в м. Тернополі завершився традиційний всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби «ОРЛЯТКО-2019».

У всеукраїнському турнірі приймало участь понад 250 спортсменів, із багатьох областей України та команда з Молдови. Детальніше про результати ТУТ

Джерела: http://teren.in.ua, https://www.1.zt.ua