Вашій увазі онлайн-результати Європейських Ігор з вільної боротьби

День третій – 27 червня

50 кг

Оксана Лівач впевнено йшла до фіналу. Борцівські країни Румунія, Болгарія та Білорусь поступились під натиском львів’янки і вона вийшла до фіналу де зустрінеться зі своєю землячкою Марією Стаднік, що виступає за Азербайджан.

62 кг

Дуже напружена півфінальна сутичка була у Юлії Ткач. По накалу вона більше нагадувала фінальну, адже її суперницею була чинна чемпіонка Європи та чемпіонка світу Ясін Тайбе. 11:8 на користь Юлії. Таким чином завтра Юлія буде боротися за чемпіонський титул!

День другий – 26 червня

53 кг – жінки

Юлія Хавалджи, яка нещодавно повернулась на килим впевнено йшла о півфіналу. Дуже непроста півфінальна сутичка була у Юлії з титулованою росіянкою, але в останні секунди поєдинку вона зуміла переломити хід зустрічі та вирвати перемогу! З рахунком 7:4 Юля виходить до фіналу!

68 кг жінки

Алла Черкасова показала блискучу боротьбу на шляху до півфіналу, перемагаючи всіх суперниць з перевагою в десять балів, але на жаль трішки поступилась дворазовій чемпіонці Європи Анастасії Братчиковій.

65 кг чоловіки

Гор Оганесян вийшов до бронзового фіналу, здолавши на своєму шляху турецького борця з рахунком 11:0 та італійця з рахунком 10:0.

97 кг чоловіки

Сітка в Муразі Мчедлідзе випала непроста. В першій сутичці він впевнено здолав турецького борця 6:0, в чвертьфіналі довелось викластися, аби здолати молдавського спортсмена. У півфіналі Муразі поступився чемпіону Ісламських Ігор, володарю двох бронзових нагород чемпіонату Європи, який в чвертьфіналі переміг титулованого Елізбара Одікадзе.

День перший – 25 червня

57 кг

Тарас Маркович розпочав боротьбу в чвертьфіналі та пройшов до півфіналу.

Зовсім трішки не вистачило нашому борцю в півфіналі, але завтра Тарас буде боротися за бронзову нагороду.

74 кг

Василь Михайлов виграв в 1/8 в словацького борця з рахунком 3:2. Півфінальна сутичка була досить непростою, челенжі, спірні моменти. Василю трішки не вистачило часу, аби вийти до фіналу і таким чином завтра він буде боротися за бронзу.

125 кг

Капітан команди Олександр Хоцянівський виграв першу сутичку зі старим знайомим Робертом Бараном з Польщі з рахунком 6:0. Олександр вже неодноразово зустрічався з полком і останній раз переміг його на Київському турнірі в травні цього року.

У чвертьфіналі він з рахунком 10:0 переміг вірменського борця Андраніка Галустяна. Але поступився в півфіналі і завтра буде боротися за бронзу.

Результати онлайн ТУТ

Відео – фінали ТУТ