Вашій увазі останні новини зі світу спортивної боротьби

Репортаж про підготовку до ЧС

Спортсмени Борцівського клубу “Лідер-Львів” Юлія Ткач та Олексій Доманицький активно готуються до цих змагань. Атлети налаштовані не лише здобути ліцензії на Олімпіаду у Токіо, а й привезти до нашого міста медалі з чемпіонату світу!

В Обухові нагородили борців

Доброю традицією в Київській обласній державній адміністрації та Управлінні фізичної культури і спорту стало проведення урочистостей і відзначення найкращих з кращих у спортивній галузі, тих, які зробили свій помітний внесок у розвиток спорту на Київщині. Виконував почесну місію по відзначенню найкращих представників спортивної родини нашої Київщини голова Київської обласної державної адміністрації Михайло Бно-Айріян

Подяками Обухівської районної державної адміністрації та Обухівської районної ради відзначені:
ЯЦЕНКО АНДРІЙ – заслужений майстер спорту України, бронзовий призер чемпіонату світу, чемпіон Європи з вільної боротьби U-23.


БОРУТА ОЛЕКСІЙ – майстер спорту міжнародного класу, багаторазовий чемпіон України з вільної боротьби, член збірної команди України, чемпіон Європи з вільної боротьби U-23.

Та їх тренер Гуральський Анатолій – тренер-викладач з боротьби вільної Київської обласної ради “Київська обласна школа вищої спортивної майстерності”

Турнір пам’яті Кайди

З 13 по 15 вересня 2019 р. у місті Рівне пройшли змагання відкритого Всеукраїнського юнацького турніру з вільної боротьби, присвячені пам’яті майстра спорту та тренера Володимира Григоровича Кайди.  В турнірі взяло участь 230 борців з різні міст Волинської, Житомирської, Івано-Франківської, Тернопільської, Рівненської, Запорізької, Харківської, Хмельницької, Чернівецької областей. Іноземців представляли юнаки з Білорусі.

Для українських юнаків це був один з етапів підготовки до юнацького чемпіонату України.

РЕЗУЛЬТАТИ ТУРНІРУ до завантаження Памяті Володимира Кайди

Тренування під відкритим небом

Школа Атлант провела відкрите тренування з вільної боротьби просто неба.

Спорт-клуб Ластівка виховує чемпіонів

Кубок Закарпаття

Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби відбувся в Ужгороді. Змагалися команди за Кубок Закарпаття. Участь у турнірі взяли понад 200 учасників.

Турнір Шулька

У Хмельницькому боролись на пляжі

Змагання з пляжної боротьби вперше відбулися в Хмельницькому. Участь у них взяли 40 спортсменів з області 2003-2004 років народження. Змагались вони на Хмельницькому міському пляжі.