Сьогодні змагались представниці двох останніх категорій з жіночої боротьби і мова йшла не лише про медалі, а насамперед про олімпійські ліцензії.

62 кг

Першу сутичку Юлія Ткач виграла достроково по балам. Хоча проти неї вийшла дууууже непроста суперниця з Колумбії. Всі її титули перерахувати просто не можливо, згадаємо ключові – дві бронзові нагороди Олімпіади, багаторазова чемпіонка та призерка Панамериканских Ігор, багаторазова чемпіонка та призерка Центральноамериканських та Карибских Ігор, багаторазова чемпіонка чемпіонату Південної Америки…

Наступна суперниця в  1/8 і знову зірка свого континенту – дворазова чемпіонка Африканських Ігор, дворазова чемпіонка Африки, дворазова чемпіонка Ігор Співдружності. Але Юлія Ткач демонструє характер та перемагає на туше.

На жаль Юля поступилась в чвертьфіналі та завтра матиме шанс на втіху.

68 кг

Алла Черкасова розпочала з перемоги на туше в 1/16 над молодою, але титулованою кореянкою, що є багаторазовою призеркою чемпіоната Азії по юніорам.

Кубинка з якою довелось боротися Аллі в восьмій фіналу, вкотре довела, що простих суперниц на чемпіонаті світу не буває. Кубинка є двічі чемпіонкою та багаторазовою призеркою Панамериканського чемпіонату та чемпіонкою Центральноамериканських та Карибских Ігор, чемпіонкою світу U23. Діюча чемпіонка світу Алла Черкасова перемогла титуловану суперницю красиво і переконливо – 12:1

На останніх хвилинах Алла Черкасова вириває перемогу у віце-чемпіонки світу, чемпіонки та призерки Ігор Співдружності канадської борчині Данієль Лапаж, яка до речі цього року стала чемпіонкою Київського турніру. Отже Алла Черкасова в півфіналі!
За вихід до фіналу Алла зустрілась з бронзовою призеркою Олімпіади, чемпіонкою та призеркою чемпіонату Європи, чемпіонкою світу Джені Франссон. Зовсім трішки не вистачило Аллі до перемоги і таким чином Алла в бронзовму фіналі.
Вітаємо Аллу та тренерський штаб із здобуттям Олімпійської ліцензії!