П’яте місце посіла українська команда на Кубку світу в Наріто.

Сьогодні в боротьбі за п’яте місце, нашим дівчатам вдалося одержати одразу п’ять перемог, відео поєдинків дивіться нижче. Перемогу здобули Марія та Соломія Винник, Олена Кремзер, Тетяна Ріжко та Алла Белінська. Найкращу боротьбу в Японії продемонструвала Алла Белінська – вона здобула перемогу у всіх сутичках, переконливо виграла в японки, китаянки та росіянки.

Як розповів нам напередодні Кубку світу головний тренер збірної Володимир Євонов – ці змагання мали стати трампліном для зовсім молодих спортсменок, додати їм досвіду та впевненості. Жереб Україні трапився найважчий, перший раунд – Японія, другий – Китай. Проте дівчата проявили характер і билися до останього.

Розташування команд
1. Японія
2. США
3. Китай
4. Монголія
5. Україна
6. Росія

Загалом цей рік був дуже успішним для вітчизняної команди. Перше місце на чемпіонаті Європи, перше місце на Європейських Ігорах, друге місце на чемпіонаті Європи U23,  треттє місце на чемпіонаті світу серед юніорів. На чемпіонаті світу дівчатам вдалося здобути одразу три Олімпійські ліцензії та посісти треттє загальнокомандне місце. І варто зазначити, що успішно на міжнародній арені виступали, як перші номери, так і другі-третті, що свідчить про високу внутрішню конкуренцію та великий потенціал.

2020 рік буде найскладнішим, але ми віримо в наших дівчат, пишаємось їхніми здобутками та завжди вболіваємо за них.

Переможні сутички Фінал 5-6

https://www.youtube.com/watch?v=NrMWlb5WnR8