Стежимо за борцівськими новинами України разом. Надсилайте свої новини на нашу пошту asbuwrestling@gmail.com

Турнір Балу

У Хмельницькому пройшов перший турнір з вільної боротьби «Балу». Таку назву змагання отримали неспроста. Їх організатор – атовець. На сході мав позивний «Балу». Так саме вирішив наректи і чемпіонат.

Відкритий Кубок з греко-римської боротьби

230 спортсменів з’їхалися до Рівного, аби взяти участь у Першому відкритому кубку із греко-римської боротьби.

Медалі зі Словаччини

Українські спортсмени виступили на міжнароднрму турнірі з вільної боротьби “Olympic hope” м. Кошице (Словаччина)
Назар Богданець посів 3 місце (79кг). Команда «Львів-Спартак» посіла четверте місце.

Потужний турнір в Мукачево
В Мукачево пройшов XXI Відкритий Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед кадетів присвячений пам‘яті першого президента Закарпатської обласної ФГРБ – М.І. Токаря. Змагання зібрали найсильніших борців з Молдови, Румунії, Литви, Білорусі, Угорщини, Словакії та України

Турнір у Калуші

Третій рік поспіль у Калуші проводять Всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед дівчат. Цьогоріч за звання найсильнішої борчині приїхали позмагатися команди з Київщини, Одещини, Львівщини та Івано-Франківщини. Підтримати молодих спортсменок прийшли знані борчині Прикарпаття, яким і присвячувався турнір.

Європейська ліга з класичної боротьби

Фінал Європейської Ліги з греко-римської боротьби серед юнакі до 15-років (CENTRAL EUROPEAN LEAGUE 2019 IN GRECO-ROMAN STYLE FOR SCHOOLBOYS U15), який проходив в Monte-Carlo 🇲🇨Monaco🇲🇨.

Чемпіонат Рівенської області з вільної боротьби

В Одесі відкрито нові борцівські зали

Дуже приємно коли в наш час, дякуючи небайдужим людям, в Україні відкриваються нові зали для занять греко-римською боротьбою. Фахівці чудово розуміють, чим більше дітей ми зможемо залучити до занять боротьбою, тим більше здорової молоді виховаємо, і тим більше чемпіонів отримаємо в майбутньому. Усвідомлюючи, що розвиток боротьби це не тільки збереження, а й примноження, президент ФГРБУ Олег Сазонов запровадив Всеукраїнський проект: «Відкрий новий зал, отримай килим!»

В Одесі цього року було відкрито два борцівських зали – один на вулиці Академіка Глушко, 29, в якому тренують Майстри спорту України брати Валентин Миколайович та Олексій Миколайович Лозинські, і другий зал відкрито в жовтні на вулиці Маловського, 10, де працюють майстри спорту Віктор Вікторович Синявський та Олександр Михайлович Грабован. Від всієї борцівської родини вітаємо одеситів з «розширенням», сподіваємося, що в Одесі буде відкрито ще не один зал боротьби і бажаємо всім наснаги та перемог!

Турнір Хмельницького – повна трансляція

Килим А

Килим В

Килим С