Ми вже писали про те, що в Україні відбувся семінар для тренерів та суддів. Також цю подію висвітлив сайт міжнародної федерації. 

ОРИГІНАЛ СТАТТІ

Український та грузинський Олімпійські комітети та у співпраці з Національними федераціями боротьби приймали курси тренерів та арбітрів протягом листопада.

Ці курси були зосереджені на передачі професійних знань, вдосконалюючи знання учасників. Їх проводили викладачі UWW Вінсент АКА (CIV), Володимир Шацьких (UKR), Роман Павлов (UKR) та Едішер Махайдзе (GEO).
“Курс був покликаний підвищити кваліфікацію тренерів та суддів, вдосконалити важливі навички, також всі учасники отримали нові навчальні матеріали та довідалаись про іновації!”, – сказав Шацьких. “Було неймовірно приємно бачити, як мої колеги працюють разом і надають можливість один одному максимізувати свої можливості та знання протягом цих інтенсивних робочих днів”.

Тренери підвищили свою кваліфікацію не лише в індивідуальному плані, але й в командній роботі. Заходи були інтерактивними, надаючи присутнім тренерам та арбітрам можливість практикувати нові навички не лише  у класі, але й на килимах.

В класі вивчали періодизацію, харчування, управління травмами та розвиток клубів, а також правила суддівства. Тренери повинні були продемонструвати технічні, педагогічні та комунікативні навички. Особливий акцент зроблено на здатності тренерів самостійно аналізувати свої тренерські навички.

Федерації боротьби України та Грузії висловили подяку UWW та бажання співпрацювати з іншими проектами, пов’язаними з розвитком боротьби у своїх країнах.