Вашій увазі останні борцівські новини з усіх куточких України

Інтервью з Василем Шуптаром

Медалі зі Словаччини

У м.Кошице 15-16 листопада відбувся традиційний міжнародний турнір олімпійських націй олімпійських надій з вільної боротьби серед юніорів.

Посівши 4 перших, 1 друге, 2 третіх місця, кубок словацьких олімпійських надій у напруженій боротьбі здобула команда Львівського училища фізичної культури.

Львів’яни набрали таку ж кількість очок (38), як і юніорська збірна команда Угорщини, але у наших хлопців більше перших місць. Збірна команда Польщі, яка посіла III місце, відстала на один пункт.

У особистій першості переможцями турніру стали Юрій Вовк (11 клас), Андрій Чекмак (I курс), Віктор Квіт (II курс), Володимир Рибін (III курс, на фото). Срібну медаль виборов Владислав Шупарський (11 клас), причому у ваговій категорії до 65 кг Владислав поступився лише Володимиру РибінуМикола Будзяк і Андрій Харковський (обидва 11 клас) стали бронзовими медалістами. Олександр Дідошак (11 клас) посів 5 місце, а Владислав Бодоряк (11 клас) і Василь Яценко (11 клас) – шосте.

Спортивна надія України

140 школярів-спортсменів з 5 областей України приїхали до Кремінної, аби взяти участь у змаганнях з вільної та греко-римської боротьби «Спортивна надія України-2019».

Репортаж про Аліну Рудницьку

Медалі з Італії

Міжнародний турнір з вільної боротьби “Trofeo labrone” Lotta olimpica м. Ліворно Італія. Близько ~300 учасників із Франції, Іспанії, Молдови, Литви, Угорщини, Великої Британії , України та Італії .
Наші борці посіли такі місця
Тіторенко Богдан 71 кг 1 місце
Харковський Андрій 92 кг 1 місце
Велінський Назар 38 кг 2 місце
Стеблецький Арсен 71 кг 3 місце
Богданець Назар 80 кг 3 місце
Команда Львова посіла четверте місце!

Медалі зі Швеції

Пёять медалей завоювали наші класики в Швеції.

Чемпіоном у вазі до 55 кг став вихованець Березнівського спортивного ліцею Андрій Семенчук.

Срібло вибороли харків’яни Андрій Кулик (72), Давид Шадт (87) та мукачівець Дмитро Гардубей (82).

Чотири українця змагалися за «бронзу»: Тарас Крупський (60); Максим Лю, Владислав Шишко (72) і Ельмар Нуралієв (77). Тільки кременчужанину Максиму Лю (63) вдалося стати третім.

Ми вітаємо чемпіона і призерів! Вітаємо тренерів Володимира Боровця, Юрія Тімченка, Івана Кукушкіна, Анатолія Коханевича. Вітаємо команду і старшого тренера штатної збірної Яшара Насірова! Бажаємо борцям успіхів і подальших перемог!

Vinnitsya open

https://www.youtube.com/watch?v=Q52rioh_4e4