Ми зібрали для вас останні борцівські новини з усієї країни

Турнір на призи Андрійцева

З 20 по 21 грудня 2019 року у Малині відбувся восьмий щорічний Всеукраїнський турнір з вільної боротьби на призи українського борця вільного стилю, олімпійського призера, призера чемпіонату світу та Європи – Валерія Андрійцева під назвою «Крок до Олімпу.

Присутні на відкритті почесні гості мали змогу переконатися, що на Житомирщині підростає гідна молода зміна, яка обов”язково підкорить олімпійські вершини в майбутньому.

У змаганнях брали участь більше 200 учасників з багатьох областей України. Турнір тривав два дні. У перший день змагань на урочистій частині відкриття вже традиційно було вручено для борців солодкі новорічні подарунки та відбулися перші, впевнені сутичкі спортсменів. Змагання пройшли в дружній атмосфері, учасники показали високій рівень підготовленості.

Турнір Семанишина

В Івано-Франківську відбувся 4-й Всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед дітей. Його приурочили пам’яті спортсмена, героя України Григорія Семанишина. У залі вільної боротьби університету Нафти і газу у спарингу двобої провели представники понад 20 команд. Серед них були також спортсмени з Польщі та Молдови.

Турнір Нипорка

Обласний турнір із греко-римської боротьби пам’яті майстра спорту Радянського Союзу, засновника греко-римської боротьби на Баришівщині, тренера і наставника сотень борців Миколі Анатолійовичу Нипорці.

Турнір у Дніпрі

Турнір Макаренка

21 грудня в Краматорську у спортивному залі ДЮСШ №1 з видів боротьби “Спринт” пройшов традиційний обласний турнір з греко-римської боротьби серед молодших юнаків 2008-09 р. н. на призи МС СРСР Макаренко В. З.

Турнір у Токмаку

21 грудня у місті Токмак Запорізької області пройшли змагання з вільної боротьби, місто Токмак представляв Клуб вільної боротьби “Чемпіон” це була відкрита першості міста Токмак з вільної боротьби , у змаганнях приймали участь юнаки та дівчата 2007-2009р.н.. та 2010-2014р.н.

Вашій увазі відео з відкриття

Джерела: http://www.usms.zt.gov.ua/