Три бронзові нагороди здобули наші вільники на Кубку світу в Сербії. В загальнокомандному заліку Україна посіла шосте місце! Всього в змаганнях приймали участь спортсмени з 48 країн!

Вашій увазі результати Індивідального Кубку світу з вільної боротьби.

Командний залік- завантажити

День перший

57 кг

В 1/8 фіналу Андрій з рахунком 5:2 переміг Іслама Базарганова з Азербайджану. В чвертьфіналі Андрію забракло одного балу до перемоги. Але у втішній зустрічі Яценко на характері здолав румунського борця з рахунком 6:5. А в малому фіналі відбулась напружена зустріч з багаторазовим призером чемпіонатів Європи, призером Європейських Та Середземноморських Ігор сербом Стівеном Мічічем. Андрій вирвав перемогу буквально на останніх хвилинах і став володарем бронзової нагороди!

Протоколи FS 57 кг

День другий

65 кг

Гор Оганесян розпочав з впевненої перемоги у чвертьфіналі, де з рахунком 8:0 здолав чемпіона Балкан серед юніорів та  віце-чемпіона Європи серед юніорів турецького борця Ахмета Думана. поступившись трішки в півфіналі у малому фіналі Гор виклався на повну та з промовистим рахунком 7:1 переміг триразового призера Європи досвідченого борця Андрея Перпеліта.
79 кг

У вазі 79 кг бронзу здобув Василь Михайлов. Василь Розпочав в 1/8 фіналу, де зустрівся з триразовим чемпіоном Африки, чемпіоном Африканських Ігор та чемпіоном Середземноморських Ігор потужним борцем з Тунісу. Василь домінував та переміг з рахунком 4:0.

В чвертьфіналі Василь здолав ще одного досвідченого та тилованого борця – призера чемпіонату світу, чемпіона Азіатських Ігор та багаторазового призера чемпіонату Азії Рашида Курбанова. В півфіналі Василь Михайлов на жаль поступивс при рівному рахунку 4:4.

В малому фіналі в напружженій боротьбі Василь переміг багаторазового призера чемпіонатів Європи U23 та призера чемпіонату світу U23 Ахсарбека Гулаєва.

Протоколи FS 79 кг

Вітаємо спортсменів та тренерський штаб!