Вашій увазі  добірка останніх борцівських новин з різних куточків України

Юлія Ткач та Алла Черкасова – в десятці кращих

Щороку ФСТ «Динамо» України обирає ТОП-20 найкращих спортсменів року, який складають 10 найкращих спортсменів-динамівців в олімпійських і 10 – в неолімпійських видах спорту. Цього разу до чільної десятки спортсменів з літніх олімпійських видів спорту ФСТ «Динамо» України за результатами виступів у головних змаганнях 2020 року потрапили дві представниці Львівської обласної організації ФСТ «Динамо» України, видатні львівські борчині Юлія Ткач та Алла Черкасова:
Юлія Ткач – Служба безпеки України, Заслужений майстер спорту України з боротьби вільної, чемпіонка Європи 2020 року. Тренери: Олександр Ткач, Юрій Копитко.
Алла Черкасова – Національна гвардія України, Заслужений майстер спорту України з боротьби вільної, бронзова призерка чемпіонату Європи 2020 року. Тренери: Андрій Пістун, Олексій Мельник.

Різдвяно-новорічна першість

За підсумками 2020 року у Тернополі відбулася Відкрита першість Спортивного клубу ім.Б.Сцібайла «ГалТер’S» (Галичина-Тернопіль-Sport) з вільної боротьби, серед початківців віком 8-10 років, присвячена Різдвяно-Новорічним святам.  На змаганнях виступили наймолодші борці СК ім.Б.Сцібайла «ГалТер’S» та спортсмени КДЮСШ №1 м.Тернополя. Переможці та призери змагань були нагороджені медалями, грамотами та новорічними призами. Єдина учасниця змагань Єва Дем’ян (КДЮСШ-1) виборола срібну медаль у категорії до 27кг і була нагороджена призом «За волю до перемоги», чемпіон Архип Вовк названий кращим борцем змагань, а срібний призер у категорії до 33кг Тарас Саламандра (ГалТер’S)   нагороджений призом «За кращу техніку». З ініціативи та посильної підтримки Громадського руху ВАРТА змагання організували Тернопільський обласний осередок Асоціації спортивної боротьби України, Асоціація захисту прав і свобод молоді «Дружба» та Спортивний клуб ім.Б.Сцібайла «ГалТер’S».

Чемпіонат у Запоріжжі

У Запорізькій обласній школі вищої спортивної майстерності відбувся чемпіонат області з вільної боротьби. Змагання присвятили 99 річчю Якова Пункіна – чемпіона 15 Олімпійських ігор з греко-римської боротьби. У них взяли участь спортсмени з Бердянська, Мелітополя, Токмака, Запоріжжя. Подробиці – у сюжеті Суспільного.