Вашій увазі останні новини борцівської України


«Наші надії»
250 спортсменів з України, Франції та Молдови вперше після вимушеної карантинної перерви готові вийти на професійний килим. У Херсоні пройшов щорічний Міжнародний турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат «Наші надії», за підтримки благодійного фонду Устина Мальцева.


Організатори заходу не приховують, цьогоріч змагання зібрали рекордну кількість учасників. Останні заявки від збірних надходили за кілька годин до початку турніру.
В свою чергу головний суддя Валерій Іздебський зазначає, змагання «Наші надії» є найкращим стартовим майданчиком для юних борців. Адже турнір має статус національного та внесений до календарного плану Міністерства молоді та спорту України.
Значимість події оцінив і депутат херсонської міської ради Андрій Ткаченко. З його слів сьогодні розвиток спортивної сфери є одним з пріоритетних напрямків роботи місцевої влади


У Тернополі борці вшанували Героїв Небесної Сотні
Товариська зустріч з вільної боротьби присвячена пам’яті Героїв Небесної Сотні відбулася в Тернополі на базі Осередку олімпійської боротьби у Спеціалізованій загальноосвітній 17-ій школі ім.В.Вихруща. На килимі зустрічалися борці-початківці двох команд Спортивного клубу імені Богдана Сцібайла «ГалТер’S» (Галичина-Тернопіль-Sport) та команда Підволичиської дитячо-юнацької спортивної школи, юнаки 2011-2013 років народження.

Змагання організували Тернопільський обласний осередок Асоціації спортивної боротьби України спільно з Асоціацією захисту прав і свобод молоді «Дружба» за посильної підтримки призами для учасників депутата міської ради Мар’яни Головко, гірськолижний комплекс «Савич парк» презентував призерам змагань катання на сноувтюбах та можливість навчання кататись на лижах та сноубордах.


Турнір Малуша
У Коростені відбулись змагання І-го Всеукраїнського турніру з вільної боротьби «Малуша» серед дівчат.


Відкритий чемпіонат Мелітополя
Відбувся відкритий чемпіонат Мелітополя з вільної боротьби.


Джерело: https://khersontv.com/, ТРК Мелітополь