Добірка борцівських новин зі всієї країни

Турнір у Кривому Розі

У Кривому Розі відбувся відкритий всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат

Турнір у Коростені

Єлизаветі Кулаківській та Вікторії Слободенюк виплатять по 10 тисяч гривень

8 лютого, у Малинській міськраді засідала комісія з питань фізичної культури і спорту. Під час засідання вирішили призначити стипендії двом вихованцям відділення вільної боротьби ДЮСШ – Вікторії Слободенюк та Єлизаветі Кулаківській. Вони отримають по 10 тис. грн.

«Стипендію міського голови як грошове заохочення кращих спортсменів Малинської громади було затверджено минулого року. Вона є одноразовою та виплачується у першому кварталі поточного року за минулорічні досягнення. Її розмір коливається від 2 тис.грн до 10 тис.грн залежно від місць, зайнятих у всеукраїнських та міжнародних змаганнях», – пояснюють у мерії.

Вікторія Слободенюк та Єлизавета Кулаківська, тренерами яких є Олександр Ткачук і Олексій Федорчук, — неодноразово займали перші місця на змаганнях вищезазначених рівнів. А влітку минулого року стали ще й майстрами спорту з вільної боротьби.

Репортаж про борцівський клуб у Калуші

Дефлімпійські збори

Майстер-клас зі стрільби для спортсменів

Майстер-клас для спортсменів Львова провів Роман Бондарук – заслужений майстер спорту, триразовий учасник Олімпійських ігор зі стрільби кульової. Серед тих, хто намагався влучити у центр мішені, був і борець Данило Стасюк – майстер спорту міжнародного класу з вільної боротьби, бронзовий призер чемпіонату світу та чемпіонату Європи серед молоді.

Джерела: https://galinfo.com.ua/, https://malyn.media/