Двадцять днів український народ веде героїчну оборону рідної землі від підступних путлерівських загарбників. Двадцять днів наші воїни захищають українські міста та села. Двадцять днів наші байрактари нищать ворожу артилерію. Двадцять днів наші хлопці з Тероборони патрулюють рідні міста, відловлюючи диверсантів та зрадників. Двадцять днів не сплять наші волонтери, цілодобово допомагаючи нашим військовим та біженцям. Двадцять днів, які кров’ю викарбувані в історії…

Українці дивовижна нація і в хвилину біди вся країна об’єдналась заради Свободи! Кожен знайшов своє місце в новій реальності та безперервно працює заради ПЕРЕМОГИ!

В хвилини небезпеки кожен повинен робити для своєї країни те, що в нього найкраще виходить. Професійні військові боронять нашу країну, пекарі забезпечують міста свіжим хлібом, шофери розвозять гуманітарну допомогу по всій країні, співаки підіймають бойовий дух патріотичними піснями. А спортсмени – повинні гідно представляти країну на міжнародні арені. Вже наприкінці березня наші дівчата змагатимуться за медалі чемпіонату Європи у Будапешті. А наші чоловіки повернуться на змагальний килим після Перемоги, бо зараз їхня підтримка потрібна на місцях.

Ми на своїй землі і нікому її не віддамо. Щодня наші громадяни дивують світ своїми героїчними вчинками. Дівчина вивозить з палаючого міста собак-інвалідів, чоловік в окупованому Херсоні купує хліб та роздає усім перехожим на вулицях, хлопець в зруйнованому Маріуполі співає гімн України… В нашій країні немає «гвинтиків системи», кожен громадянин – Людина, що вражає своєю глибиною та сміливістю.

Перемога буде за нами, бо якщо з нами Бог, то хто проти нас?