Спорт – це взаємопідтримка, і польська борцівська спільнота і надалі продовжує підтримувати Асоціацію спортивної боротьби України.

Кадеться збірна України ( в неповному складі) зараз проходить навчально-тренувальний збір у польському містечку Карліно. Як розповів старший тренер кадетської збірної Олег Заяц, українську команду до Польщі запросив особисто старший тренер кадетської збірної Польщі Войцех Садовський. А мерія міста Карліно взяла на себе всі зобов’язання щодо проживання та харчування юних спортсменів.

Буквально сьогодні наша команда приймає участь у командному турнірі «стінка на стінку» разом з командами Німеччини. Польщі, Угорщини та Литви. А з понеділка розпочнеться спільний тренувальний збір з польською збірною.

Загалом до Польщі приїхали 28 українських спортсмени, серед яких четверо чемпіонів України.

«В червні в Бухаресті відбудеться чемпіонат Європи і ми зараз консультуємось з керівництвом Асоціації спортивної боротьби України, як проводити відбір до цих змагань. Вже найближчими днями з’явиться офіційна інформація щодо відбору на чемпіонат Європи U17.– каже Олег Заяц. – Є ідея провести, тут у Польщі відбірковий турнір на які також могли би приїхати спортсмени, які зараз знаходяться в інших європейських країнах. Польська сторона створила для нас дуже хороші умови і ми вдячні нашим друзям та колегам за підтримку в такий скрутний час. Хотів би особисто подякувати Войцеху Садовському, який простягнув руку допомоги, а також бургомістру  Карліно Вальдемару Місько»