ЖІНОЧА ЗБІРНА УКРАЇНИ ВОЛОДАРІ КУБКУ СВІТУ!!!

На шляху до перемоги українки перемогли найсильніші команди світу з Монголії, Японії та Китаю!!!

Жовто-блакитна команда блискуче перемагає команду Монголії на Кубку світу у другому раунді.

Українки перемогли з рахунком 7:3!

Перемогу одержали Аліна Грушина, Юлія Ткач-Остапчук, Ірина Бондар, Катерина Зелених, Тетяна Сова-Ріжко, Алла Белінська та Анастасія Осняч-Шустова.

Наші дівчата в третьому раунді перемогли команду Японії з рахунком 5:5. Перемогу в своїх зустрічах здобули: Аліна Грушина, Юлія Ткач-Остапчук, Ірина Бондар,Тетяна Сова-Ріжко та Алла Белінська. Слід зазначити що інші дівчата також показали чудову боротьбу та по балам абсолютно не поступались японкам.

Team Presentation

Таким чином Жовто-блакитна команда під керівництвом Андрія Стадника вийшла до фіналу де зустрілася з командою Китаю!

У фінальному раунді українки перемогли команду Китаю з рахунком 6:4. У своїх зустрічах перемогли Оксана Лівач, Аліна Грушина, Юлія Ткач-Остапчук, Ірина Коляденко, Тетяна Сова-Ріжко та Анастасія Осняч-Шустова.

Вітаємо команду, тренерів та Асоціацію спортивної боротьби з приголошливим результатом! Ця Перемога безумовно увійде в історію, адже частина спортменок ще у лютому місяці перебували у зоні бойових дій або в окупації. Під час війни українки продемонстрували незламний стержень нашої нації. Дуже символічно, що на днях американський журнал Time назвав президента Володимира Зеленського та “дух України” символом 2022 року, а вже сьогодні українські борчині продемонстрували американским вболівальникам та цілому світу, що таке “Дух України” в дії. Пишаємося нашими дівчатами!

Дякуємо Збройним силам України завдяки їх стійкості спортсмени мають можливість тренуватись та гідно захищати честь країни на світовій арені.

Аосціація спортивної боротьби від імені спортсменок дякує всім завдяки кому поїздка на Кубок світу стала можливою: тренерам збірної, Міністерство молоді та спорту України , Національному Олімпійському комітету України, UWW, Асоціації спортивної боротьби України, USA Wrestling ( United States of America Wrestling Association Inc.) (Федерація боротьби США), United States Olympic & Paralympic Committee. Особисто Rich Bender, Terry Steiner, Deqa Niamkey, Dragomir Cioroslan, Сергію Бубці, Вадим Гутцайт , керівництву Асоціації спортивної боротьби України Yuriy Kopytko та Едуард Прощук .