З 3 по 5 вересня у місті Рівне пройшли змагання ХV Всеукраїнського юнацького турніру з вільної боротьби серед юнаків та дівчат, присвячені пам’яті майстра спорту та тренера Володимира Григоровича Кайди. В турнірі взяло участь 168 юних борців з різні міст Волинської, Житомирської, Івано-Франківської, Львівської,Тернопільської, Київської та Рівненської областей України.

У відкритті змагань взяли участь та привітали учасникі: Віталій Ліпський -начальник управління молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації, Юрій Марцишин – директор Рівненської ДЮСШ №5  майстер спорту з боксу, Заслужений працівник фізичної культури та спорту України, Віктор Куцель – заступник голови Рівненського обласного спортивного товариства “Динамо”, майстер спорту з боротьби САМБО, Микола Коба – майстер спорту з вільної боротьби, Заслужений тренер України, багаторазовий чемпіон світу з боротьби САМБО серед ветеранів, Олександр Ковальчук – президент федерації греко-римської боротьби Рівнещини, чемпіон Європи.

Вагова категорія 42кг

Перед початком змагань всі присутні вшанували хвилиною мовчання бійців Збройних Сил України та мирних громадян загиблих внаслідок підлої війни, яку почала московія напавши на нашу землю.

Вашій увазі результати впертих та яскравих поєдинків

БЕЗМЕЖНА ВДЯЧНІСТЬ БІЙЦЯМ І КОМАНДИРАМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ ЗА МУЖНІСТЬ І ГЕРОЇЗМ В ОБОРОНІ РІДНОГО НАРОДУ!

 Автор: Іван Парчук – головний секретар змагань, суддя національної категорії