Асоціація спортивної боротьби України та вся борцівська спільнота вітають Олімпійського чемпіона, міністра молоді та спорту Вадима Гутцайта з перемогою на виборах Президента Олімпійського Національного Комітету!

Бажаємо вам Вадим Маркович, сил та наснаги у розвитку вітчизняного спорту та вихованні нового покоління молодих олімпійських чемпіонів. Нехай Ваш спортивний шлях, олімпійська цілеспрямованість та витримка стануть прикладом для наших молодих спортсменів. Об`єднавшись перед викликами, які принесла війна - українська спортивна спільнота стала ще більш монолітною та згуртованою. Сьогодні перед вами стоять непрості задачі, але разом ми обов`язково Переможемо.

За роки плідної співпраці з вами на посаді міністра молоді та спорту українські борці завоювали десятки медалей на світових та європейських першостях, і привесли Україні чотири медалі з олімпійського Токіо. Сподіваємось, що борці і надалі можуть розраховувати на вашу підтримку, а ми в свою чергу зробимо все, щоб в олімпійському Парижі знову лунав гімн вільної Незалежної України.