Вашій увазі борцівські новини з цілої країни. Попри війну спортивні функціонери продожують працювати. І якщо у вашому місті чи селище відбуваються борцівські турніри – просимо надсилати інформації на поштову скриньку asbuwrestling@gmail.com і ваші новини потраплять до “Борцівського дайджесту”

Турнір в Хмільнику

4 січня у спортивному залі Хмільницької дитячо-юнацької спортивної школи на Вінничині відбувся відкритий турнір із вільної боротьби серед юнаків.

У змаганнях взяли участь 70 вихованців Хмільницької дитячо-юнацької спортивної школи, з міст Бердичів, Ямпіль, Тульчин, с.Ободівка (Тростянецька територіальна громада) та с.Кирнасівка (Тульчинська територіальна громада).

????????????????????????????????????


На початку турніру учасники вшанували Хвилиною мовчання пам’ять захисників та захисниць України, які віддали своє життя за волю, незалежність та наше майбутнє.
Від імені та за дорученням міського голови Миколи Юрчишина турнір відкрив начальник відділу молоді та спорту Управління освіти, молоді та спору Хмільницької міської ради, головний суддя Віталій Пачевський, який привітав учасників заходу та побажав перемоги найбільш вправним борцям.

????????????????????????????????????


Спортсмени виступили в 11 вагових категоріях.
По закінченню змагань спортсмени, які посіли перші та призові місця, були нагороджені медалями, грамотами Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради.

Суддівська колегія відзначила найбільш успішних борців у номінаціях: «Найбільш технічний борець», «За волю до перемоги» – Дремблюга Андрій, Дремблюга Даша з міста Хмільник та Лупов Павло з міста Ямпіль. Спортсменам вручили спортивні кубки.

Юні борці Харківщини підбили підсумки року

Незважаючи на воєнний стан в країні, спортивне життя в м. Первомайський на Харківщині не припиняється. Юні борці під керівництвом своїх талановитих тренерів здобувають найвищі нагороди чемпіонатів та різноманітних міжнародних та всеукраїнських турнірів, стають чемпіонами України, а також майстрами та кандидатами у майстри спорту України. 25 грудня в Первомайському підвели підсумки спортивного року у вільній боротьбі та боксі. З юними спортивними зірками, їх тренерами та меценатами спорту спілкувалась знімальна група телеканалу “Надія”. Подробиці дивіться у репортажі.

Турнір Нігояна

Восьмий Всеукраїнський турнір з вільної боротьби пам’яті Сергія Нігояна та Небесної Сотні відбувся наприкінці грудня в Калуші. Півтори сотні юнаків та дівчат з Прикарпаття, Львова та Чернівців змагалися завзято. Турнір мав відбутися ще минулої зими, та через воєнний стан його довелось відтермінувати. Ми вже писали про цей турнір у грудні, але зараз пропонуємо переглянути відеорепортаж.

Турнір у Виноградові

Ми так само розповідали про цей турнір у грудні, але краще один раз побачити ніж двічі прочитати))

Джерела: https://rada.ekhmilnyk.gov.ua/